Wat te doen voordat je een computation (berekening) toevoegt in een mobiele module

1. Bepaal de score voor elk antwoord in de mobiele module
  2. Bepaal de berekening van de scores in Computations JavaScript scherm
  3. Bepaal hoe de score wordt weergegeven. Het is mogelijk om de score zowel aan cliënten als aan behandelaar te tonen. Je kan ervoor kiezen om de score alleen aan de professional te tonen. Maak dan gebruik van de 'Alleen professionals' optie van het tekstblok (alinea, info, uitgelicht, tip of quote).Indien dit aanstaat ziet alleen behandelaar een score, gebaseerd op de antwoorden van de client

Voeg een computation (berekening) toe:

1. Na inloggen in het CMS kies je voor het maken of bewerken van een mobiele module
  2. Maak of bewerk een veld met een vraag met radiobuttons (één optie), checkboxen (meerdere opties) of een slider.
  3. Activeer de slider  'Gebruik in berekening’ in het tekstveld van de radiobutton (rechtsboven)
  4. Nadat de slider is geactiveerd  verschijnen tekstvelden waarin je kunt invullen:
    - Een unieke naam om het veld te identificeren
    - Waarden voor elk antwoordDe editor voegt de waarden van de antwoorden toe

5. Klik op ‘Klaar met bewerken’ en vervolgens op ‘Berekening' in het menu.
  6. Je kunt nu de berekening maken.
    Hiervoor gebruik je javascript.
    De uitleg hierover vind je op de supportpagina ‘Hoe maak je een computation’
  7. De ‘Gedefinieerde berekening’ voeg je straks toe via menu-item ‘Onderwerp’

De computation score weergeven voor de professionals

1. Navigeer terug naar het Onderwerp waar de het veld met de waardes was gemaakt
  2. Voeg een tekstblok in. Dit kan een paragraaf, info, uitgelicht, tip of quote zijn
  3. Activeer de slider  'Alleen voor professional' in de bewerkmodus, indien je de informatie alleen aan de behandelaar wilt tonen en niet aan de cliënt.
  4. Voeg de naam van de betreffende computation toe zodat de score wordt getoond.

Vanuit bovenstaand voorbeeld zou dat er dan zo uitziet in de editor:

Je kunt nog informatie of advies over de score toevoegen voor de professionals (zie screenshot hierboven)

Wees zorgvuldig: indien de informatie alleen zichtbaar mag zijn voor de professional, vergeet dan niet het schuif-symbool 'alleen professionals' aan te zetten.