In het CMS kan je verschillende soorten content creëren. Elke soort heeft zijn eigen doel of functie. Wanneer je begint met het maken van content, bedenk dan goed wat er nodig is. We kunnen content verdelen in twee verschillende categorieën, namelijk mobiele app – based en web – based.

Mobiele app-based content

Met deze soorten kan je content maken die door klanten gebruikt kunnen worden in de Minddistrict app. Deze content is voor klanten ook beschikbaar via de webapplicatie!

Onderwerpen en dagboeken zijn tools die kunnen worden gebruikt door hulpverleners en cliënten. Pagina’s is een CMS functie om herbruikbare pagina’s te creëren die bij verschillende onderwerpen kunnen worden gebruikt. Klik de verschillende onderdelen aan om meer hierover te lezen.

Web based content

Met deze types content kan je content maken die door cliënten op het Minddistrict web platform kunnen worden gebruikt. Deze content is dus NIET beschikbaar op de Minddistrict app voor cliënten.

In het algemeen kan worden gesteld dat een document een bouwsteen is om een template op te vullen. Dit kan elke type template zijn. Een template bevat een of meerdere documenten. Een document bevat de echte content.

Dit is een samenvatting van de verschillende template types:

Treatment en training

Met deze twee templates kan men modules creëren. Een treatment template wordt gebruikt voor begeleide modules. Een training template wordt gebruikt voor onbegeleide modules.

Screening

Screening templates worden gebruikt voor het creëren van vragenlijsten. Er zijn 3 verschillende screening templates. Deze bepalen hoe een screening kan worden aangeboden aan de cliënt.

ROM

ROM templates (ook wel monitoring genoemd) worden gebruikt om vragenlijsten te ontwikkelen die een tijdsschema gebruiken voor meer dan één meting. In het template ROM entry bepaal je welke documenten moeten worden aangeboden aan de cliënt. Met de ROM planning bepaal je het tijdsschema van de monitoring.