Hoe maak je een dagboek

Zo maak je een dagboek in het CMS:

1. Log in en klik op de tab ‘content’
  2. Klik op 'Aanmaken'
  3. Selecteer ‘Dagboek’ van het drop down menu
  4. Kies je titel en taal
  5. Nu zie je een eerste weergave van jouw (nog lege) dagboek.

Je kan nu vragen gaan toevoegen.

Hoe voeg je vragen toe in een dagboek

Wanneer je een dagboek hebt gemaakt, kan je beginnen met het toevoegen van vragen. Je kan vragen toevoegen wanneer je in de bewerk-modus zit:

1. Open het dagboek
  2. Ga naar ‘Schema’ in het menu
  3. Klik op het groene ‘+’ icoon om vragen toe te voegen (zie afbeelding hieronder).

Afhankelijk van het veldtype kan je de vragen verder bewerken. Lees het Dagboek velden artikel om meer hierover te lezen.

Blijf je werk opslaan! Dit is erg belangrijk. De dagboek editor slaat niet automatisch het werk op. Herinner jezelf hier dus regelmatig aan!